2018 - Side 2

Publisert 2. juni 2018 00:00

Om kun få dager kommer solenergieventyret til Myrasundet. Dette kombinert med mitt livslange kjærlighetsforhold til tall og matematikk gjør at jeg lørdagsreflekterer litt rundt hva mitt nye solcelleanlegg kan komme til å produsere av energi i årene som kommer!

Publisert 31. mai 2018 00:00

UiO og Simula Research Laboratory AS (Simula) har hatt et langt og fruktbart samarbeid helt siden Simula spant ut av Institutt for informatikk ved UiO og ble etablert som et eget selskap på Fornebu i 2001. En ny og langsiktig samarbeidsavtale er i dag signert av partene.

Publisert 9. mai 2018 00:00

Med 2,20 førstevalgsøkere per studieplass  til våre bachelorprogrammer er vi fortsatt et stykke fra det uttalte målet om å ha π førstevalgsøkere per studieplass, men vi er mye nærmere π i dag enn vi var for fem år siden. 

Publisert 9. mai 2018 00:00

Studentene er vårt gull og Studentparlamentet er studentenes viktigste organ for å fremme studentenes interesser ved Universitetet i Oslo. Nå er det valg til Studentparlamentet og jeg oppfordrer alle studenter til å bruke sin stemmerett.

Publisert 9. apr. 2018 00:00

Studieprogrammet Informatikk: Digital økonomi og ledelse er vårt svar på næringslivets etterspørsel etter ledere med digital kompetanse. Programmet gir studentene en solid forståelse for muligheter og begrensninger når fremtidens bedrifter skal utvikles i et globalt og digitalt marked.

Publisert 31. mars 2018 00:00

For meg handlet opplevelsen om aerodynamikk og sosialt engasjement, men i realiteten handlet opplevelsen om hvordan samle støv i en aktiv arbeidssituasjon for håndverkere og hobbysnekkere? Svaret er et munnstykke for støvsugere, som på en fleksibel og enkel måte kan plasseres der du jobber!

Publisert 22. mars 2018 00:00

Farmasøytene er samfunnets legemiddeleksperter. Disse bidrar i utviklingen av nye legemidler og de løser legemiddelrelaterte utfordringer hos den enkelte pasient og i samfunnet som helhet.