Image
RealfagsbiblioteketFoaje

Science Talk i Realfagbiblioteket, Vilhelm Bjerknes hus.

Benytt sjansen til en lærerik ettermiddag med MNKOM-studentene!

Også i år arrangerer Realfagsbiblioteket Science Talk for fakultetets bachelor- og masterstudenter som tar emnet MNKOM3000/4000 – Formidling av vitenskapsjournalistikk. Science Talk er en naturvitenskapelig foredragsstafett, der studentene presenterer utvalgte områder fra sitt fagfelt i løpet av 5 minutter.

MNKOM-studentene har i løpet av vårsemesteret lært seg forskningsformidling gjennom en innføring i ulike roller i samfunnsdebatten, sjangerlandskapet, presentasjonsteknikk og målgrupper. De er trent i å holde gode foredrag, så vi kan glede oss til interessante og morsomme presentasjoner! Jeg synes Science Talk er en original og spennende måte å gi studentene deres avsluttende eksamen, som kan inspirere oss til nytenking rundt sluttvurderinger.

Den 5. juni kl. 12:15 til 14:00 kan du møte opp i Realfagsbiblioteket og få faglig påfyll om blant annet gekkoens hemmelige våpen, hjernen og kunstig intelligens, opprinnelsen til oksygenet vi puster inn, stråling og doping og intelligens. Du får høre de beste forskningsformidlerne blant våre studenter og vil garantert få det morsomt og lære noe nytt!

Selv sitter jeg sammen med dekanat og instituttledere på Husøy og diskuterer fakultetets nye strategi denne dagen. Men jeg håper ansatte og studenter som har anledning benytter sjansen til en inspirerende ettermiddag!