Artikkel

Myrasundet

Tema: Myrasundet

is og båt

Om det å se vann fryse ……

Jeg runder Kalvetangen i min gule havkajakk. Lav sol over Nøtterøy møter meg med full kraft. Det er blikkstille og kaldt. Da ser jeg noe jeg aldri før har sett.

Bacalao

Juletid er tenketid

På en eller annen måte klarte jeg å lande til jul i år også. Alle de tingene jeg planla å gjøre er gjort, noe jeg ikke hadde veldig stor tro på for 2-3 uker siden.

Han ble noe riktig stort!

Når han kom hjem med mange slags mineraler og planter fikk han av og til høre: ”Du Petter, du Petter, du blir noe riktig stort, eller også blir det ingenting av deg.”

Når øst møter vest

Norge er et land med en enorm kyst. Noen steder skifter denne kysten karakter og jeg kom nylig tilbake fra et sted der holmer og skjær ble til fjord og fjell.

Tid

Tid er en vanskelig greie, men på en dag som denne måtte jeg bare skrive litt om dette underlige fenomenet som følger med oss hele tiden!

 

Jens fant Charmander på spisebordet

Det er sen sommerfrokost ved Myrasundet og spenningen er stor. Med brødskiva i den ene hånda og mobiltelefonen i den andre hånda er Jens på jakt!

Olje i toppen av et tre

Toppen av tørrfurua, som i dag ble ved, var full av olje. Det ble utrolig enkelt å lage en fakkel. Det var rett å slett bare å tenne på en pinne!