Artikkel

needsmakeover

Tema: needsmakeover

Used for nodes that needs a makeover post migration.

Full trøkk fra fremtidens forskere

Som en del av vårt seminar der vi følger opp våre 15 endringsmiljøer ("strategic research initiatives") ble det i går ettermiddag arrangert en "poster"-sesjon der 35 ferske PhD-studenter.

 

Bioteknologi for lærere

Skolelaboratoriet på Institutt for biovitenskap og Bioteknologinemda arrangerte i går og i dag kurs i bioteknologi for lærere. Kurset ble fulltegnet lenge før fristen for påmelding gikk ut. Tidligere kunnskapsminister Kristin Halvorsen, nå leder av Bioteknologinemda, ønsket 60 lærere velkommen i Auditorium 2 i Kristine Bonnevies hus på Blindern.

 

200 år med Botanisk hage på Tøyen

Det er i år 200 år siden vi fikk Grunnloven, men det er også i år 200 år siden Botanisk hage på Tøyen ble grunnlagt. Den offisielle åpningen av 200-års jubileet for Botanisk hage var nå i helgen, og det var hele 3000 mennesker som besøkte åpningsarrangementet som besto av isskulpturer laget av både profesjonelle (is)kunstnere og barn. Gratulere til Naturhistorisk museum(NHM) med vel gjennomført åpning av jubileumsåret og ikke minst med 200 "blomstrende" år som Botanisk hage på Tøyen.

 

Årets navn 2013

Vi har etablert Realfagsdagen som en årlig seanse ved Universitetet i Oslo. Her setter vi ulike spørsmål på dagsorden og i år var innovasjon og formidling gjennomgangstema.