Ikke informatikkprofessor

I en artikkel i Aftenposten (16.mai 2010) blir Ole Jørgen Anfindsen omtalt som informatikkprofessor av Mushid M. Ali. Dette medfører ikke riktighet. Anfindsen har sin utdanning innen informatikk ved Universitetet i Oslo, men er ikke professor i informatikk. Forøvrig er jeg helt enig med Mushid M. Ali i hans kommentarer av Anfindsen synspunkter om rase og intelligens.

Ved Institutt for informatikk har vi medarbeider, både ansatte og stipendiater, fra alle verdensdeler. Alle, uansett hvor de kommer fra, er viktige og verdifulle medarbeider som bidrar til utviklingen av faget og arbeidsmiljøet, og ikke minst gleder vi oss over alle som gir oss innsikt i andre kulturer og samfunnssystemer. Anfindsens holdninger hører ikke hjemme i vår verden!