Artikkel

Natt på museet

Natt på museet

Naturhistorisk museum
Illustrasjon: NHM

Hva skjer når lysene slukkes og nattdyra våkner til liv på museet? Nå kan du oppleve utstillingene på Naturhistorisk museum en helt ny måte!

Naturhistorisk museum er full av fascinerende dyr og objekter som lever sitt eget liv når lysene slukkes. Denne kvelden kan du utforske et mørklagt museum, kun utstyrt med lommelykt. Se krystaller funkle som i de mørke hulene der de ble funnet, og få et innblikk i neandertalernes, hodejegernes, dinosaurenes og ulvenes natteverden. Kanskje kan du høre dem også?

Anbefalt nedre aldersgrense er fem år. Museet vil være mørkt, og det vil spilles av lyder i lokalet som kan oppfattes som skumle. Lommelykter deles ut av museet ved inngangen til utstillingene og og leveres tilbake når man forlater museet.

Det er tre innslipp denne kvelden, de to første er allerede utsolgt, men i skrivende stund er det fortsatt billetter til siste runde, klokken 20.45. Og ryktene sier at dette ikke blir siste gang...

Er du interessert i forskningsnyheter om realfag og teknologi: Følg Titan.uio.no på Facebook eller abonner på nyhetsbrevet vårt

Kategori (smånytt):