Artikkel

"På" på terrassen

"På" på terrassen

PC og myrasundet

Mitt trådløse nettverk, som har det flotte navnet Gamma, gir meg god dekning her jeg sitter ute på terrassen og ser ut over Myrasundet. Så langt har jeg stort sett fått spist og lest avisen – Aftenposten – der jeg som vanlig pløyer gjennom sporten før kultursidene får min oppmerksomhet. I dag ble det litt fordypning i en artikkel av Harald Stanghelle om "De speilvendte sakene" – skandaler der noen blir "dømt" av samfunnet for deretter å bli frifunnet av rettssystemet. Anbefales!

En god venn og blogger er for 30. gang på Roskildefestivalen, og i løpet av de par siste dagene har vi fått små Roskildedrypp – et om tysk rock og et om en norsk supergruppe som imponerer på scenen i den velrenommerte danske festivalbyen. Snart et det ny festival ikke langt fra Myrasundet, og jeg har fått billetter til lørdagen som bl.a. inneholder den omtalte supergruppa. Jeg drar imidlertid primært for å høre på Jarle Berhoft og Ila Auto - et lokalt bluegrassband det virkelig svinger av. Her er en fantastisk "greie" av Jarle Bernhoft:

Nå kommer sola og da blir det litt vanskelig å se hva som står på skjermen her ute på terrassen, delvis fordi solbrillene mine ikke har glass med +2.75 (Jeg har selvfølgelig blitt ganske langsynt med alderen) og delvis fordi skjermteknologien ikke håndterer mengden av direkte og inndirekte lys som omslutter oss når vi er ute og sola skinner. Det gikk greit så lenge sola holdt seg bak et par skyer.

Kategori: 

Skriv ny kommentar

Verifiser deg (din epost-adresse vil ikke bli vist offentlig)