Bli med på omvisning på UiO

UiO, Lucy Smiths hus
Foto: Anders Lien/UiO

Har du tenkt å studere på Universitetet i Oslo, eller vil du bare lære mer om Norges best rangerte universitet? Hele sommeren arrangerer UiO ukentlige omvisninger til glede for alle interesserte.

Universitetet i Oslo inviterer deg til omvisning på hovedcampuset til Norges eldste og best rangerte universitet. Lær mer om UiOs historie, forskning og studier mens du vandrer mellom og inne i bygningene som er arbeidsplassen til nesten 40 000 studenter og forskere. Omvisningen ledes av entusiastiske studenter som er ivrige etter å dele sin kunnskap og sine erfaringer.

Gjennom somemren arrangeres omvisning hver torsdag klokka 12.00 – nå gjenstår 2. og 9. august. Omvisningen starter på Frederikkeplassen, midtpunktet på Blindern campus. Nærmeste T-bane-stasjon er Blindern. Omvisningen er helt gratis og varer i omtrent 90 minutter, språk (norsk eller engelsk) tilpasses deltakerne. Meld deg på her.

Er du interessert i forskningsnyheter om realfag og teknologi: Følg Titan.uio.no på Facebook eller abonner å nyhetsbrevet vårt

Kategori (smånytt):