Forsker Grand Prix: Kunsten å forklare på 1-2-3-4

Snakkebobler
Foto: Colourbox

Fire minutter. Det er alt deltakerne i Forsker Grand Prix har til å fortelle publikum om forskningen sin og overbevise om at de er den beste i salen til å formidle.

26. september  gir ti doktorgradsstudenter fra Universitetet i Oslo (UiO), Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) og Norge miljø- og  biovitenskapelige universitet (NMBU) alt for å vinne en plass i den landsdekkende finalen i Forsker Grand Prix 30. september.

Fire av deltakerne er fra MN-fakultetet ved UiO: Tarjei Bondevik ved Kjemisk institutt, Hanna Støstad ved Naturhistorisk museum, Torunn Kjeldstad ved Fysisk institutt og Elisabeth Müller ved Institutt for biovitenskap.

Vil du kjenne på nervene og lære om noe du ikke vet fra før, foregår alt dette på Sentrum Scene 26. september fra klokken 18 til ca. 20.30.

Forsker Grand Prix er en del av de nasjonale Forskningsdagene.

Er du interessert i forskningsnyheter om realfag og teknologi? Abonner på vårt ukentlige nyhetsbrev(link is external) eller følg oss på Facebook.