Åpen dag

Universitetet i Oslo arrangerer i dag Åpen dag for elever i videregående skole og andre interesserte. I dag kan man oppleve hvordan det er å være student. Universitetet har et omfattende program med forelesninger, informasjonsmøter og andre aktiviteter.   Vi har allerede hatt flere skoleklasser på besøk til Instituttfor informatikk, og vi kan i dag for første gang ønske elever i videregående skoler  velkommen til Åpen dag i det nye informatikkbygget med fire interessante forelesninger:

• Sjonglering og vitenskap ved Roger Antonsen.
  • Tegnets vei fra tastaturet til arket - en reiseskildring gjennom datamaskinen ved Dag Langmyhr.
  • Søking og sortering ved Ragnhild Kobro Runde.
  • Fra ingenting til Overalt - en reise i informatikkens historie ved Roger Antonsen og Morten Dæhlen.

Institutt for informatikk har også "stand" på utdannings­­torget i Idrettsbygningen.

Ifi2 2011-05-23