Oslo Life Science: Tre dager med ny kunnskap - helt gratis

Oslo Life Science, livsvitenskap
Illustrasjon: Ratio arkitekter/UiO

Opptatt av livsvitenskap? Trolig mer enn du aner, ettersom det omfatter forskning, utdanning, innovasjon, næringsliv og politikk knyttet til vår nære fremtid.

Tre dager til ende byr UiO, Oslo kommune, Legemiddelindustrien og Oslo universitetssykehus på en rekke  foredrag. Alt er gratis og åpent for alle, men påmelding er nødvendig.

Fra kreft til grønn vekst

Konferansen Oslo Life Science 2017 varer fra 15. til 17. februar. Hoveddagen for folk flest er torsdag 16. Blant annet skal professor Kjetil Taskén snakke om fremtiden for personalisert kreftbehandling. Laura Chirica fra Immunovia og Guro Lind fra Oslo universitetssykehus forteller om henholdsvis tidlig diagnotisering av kreft i bukspyttkjertelen og utviklingen av en urinprøve for blærekreft.

Men sykdom er ikke alt livsvitenskap handler om.

Oslos byrådsleder Raymond Johansen skal snakke om ambisjoner for grønn vekst. Påtroppende direktør for Norges forskningsråd, nå områdedirektør i Folkehelseinstituttet, John-Arne Røttingen skal fortelle hvordan nye vaksiner gir en tryggere verden, og under tittelen Looking for health or looking for trouble? skal professor Bjørn Hoffman lufte tanker om etikk og innovasjon.

Nye møteplasser

Fredag kan man få en innføring i arbeidet med universitetets nye livsvitenskapsbygg, onsdag er dagen der business og akademia ser på samarbeidsmuligheter.

Her kan du se programmet og melde deg på.

Les også forskningsdekan Svein Stølens blogg: Oslo Life Science - en katalysator for regional samhandling

Mer på Titan.uio.no:

Kategori (smånytt):