Klart for speeddate mellom studenter og arbeidsgivere

realkarriere
Fra fjorårets mingling. Foto: Robin Orre Svennungsen

Torsdag 9. februar arrangeres RealKarriere for tredje gang. Dette er stedet der realfagsstudenter på jakt etter jobb møter arbeidsgivere på jakt etter ansatte. Tidligere hadde hvert institutt på MN-fakultetet sin karrieredag, men de er nå samlet ettersom flere av bedriftene er aktuelle for flere studieområder – og omvendt.

I fjor kom 300 studenter for å bygge nettverk og stille spørsmål, men flere ventes etterhvert som arrangementet er blitt - og blir - mer kjent.

Dekan Morten Dæhlen åpner ballet klokken 12, så skal bedriftene presentere seg før alle kan møte hverandre på stands. Det blir også flere 20-minutters temapresentasjoner, der arbeidsgiverne utfordres til å snakke om noe som er aktuelt for studentene.

Forsvarets forskningsinstitutt, Silicon labs, Institutt for energiteknikk og Teach First Norway er blant de 20 bedriftene som til nå har meldt seg på - og flere kan det bli, her finner du en oversikt.

Les dekan Morten Dæhlens blogg om arrangementet i fjor

Mer om studenter og arbeidsliv på Titan.uio.no: