Utdeling av UiO-prisar i Aulaen

Prisvinnarar i Aulaen
Prisvinnarar på rekke og rad i Aulaen. Frå venstre Tor Egil Førland (Formidlingsprisen), IAKH, Tone Bratteteig (Utdanningsprisen), IFI, Trond Helge Torsvik, (Forskningsprisen), GEO og Nils Damm Christophersen (Innovasjonsprisen) IFI. Foto: Yngve Vogt, Apollon/UiO.

Universitetet i Oslo feira sine eigne i Universitetets Aula på UiOs årsfest fredag 2. september. I år var heile tre av dei heldige prisvinnarane frå Det matematisk-naturvitskaplege fakultet. Dei tre er:

• Professor Trond H. Torsvik, Institutt for geofag, som fekk UiOs forskningspris.
  • Professor Tone Bratteteig, Institutt for informatikk, som fekk årets utdanningspris.
  • Professor Nils Damm Christophersen, Institutt for informatikk, som fekk årets innovasjonspris.

Gratulerar!

Om tildelingane i titan.uio.no: Torsvik, Bratteteig og Christophersen får UiOs fremste priser

Kategori (smånytt):