Norsk Jaguarklubb

Foredrag Jaguarklubben våren 2015

Det var et interessert og teknisk kyndig publikum denne kvelden og bilentusiastene i Norsk Jaguarklubb gjorde fristelsen stor til å bytte ut Volvo-en til en mer klassisk og elegant bil!

Sverre Holm forteller om utviklingen av radio, viser noen gamle radioer og går gjennom forskjellige måter en kan tilpasse seg DAB-alderen på. Sverre Holm bygde sitt første krystallapparat som tenåring og har siden vært hektet på radio og teknologi. Han er medlem av Norsk Radiohistorisk Forening og er også radioamatør. Til daglig jobber han som professor ved Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo der han han vært siden 1995. Arbeidet der går mest på medisinsk avbildning bl.a. i et nyopprettet senter med navn Center for Innovative Ultrasound Solutions. På hans blogg på Universitet i Oslo har han skrevet en del om DAB.

Kategori:
Tags: