Velkommen til semesterstart

Vi er klare til å gi våre nye studenter en drømmestart på studietiden, og vi gleder oss til å ta i mot dere mandag 10. august. Neste uke er satt av til å bli kjent med medstudenter, studieprogrammer og universitetet.

Hjertelig velkommen også til dere som kommer tilbake til studiene fra en velfortjent ferie.

Som alle nå vet så var det en alvorlig hendelse på Nedre Blindern natt til 5. august. Denne hendelsen er nå oppklart. Studiestarten går som planlagt og våre studenter, gjester og ansatte kan føle seg trygge ved Universitetet i Oslo.

Welcome to The University of Oslo!

We are delighted to welcome all new student on Monday 10 August, and we are here to give you the best possible start on your education. Next week is devoted to getting to know your fellow students and teachers, the education programs and the University campus at Blindern.

Very welcome also to all our other students coming back from a well-deserved holiday.

As you all know, there was a serious incident at campus on August 5th. The police has investigated the incident and the case is solved. Everything is going forward as planned and we can ensure our students, guests and employees that the University of Oslo is a safe place to work and study.