""

Studenter og veiledere på plass i Paris. Foto: UiOslo iGEM

Fikk sølvmedalje med celluloseproduserende bakterie

– Det var en stor opplevelse, og vi har fått uvurderlig kunnskap, sier Liza Clementina Alcantar Martin del Campo etter årets iGEM Jamboree.

I snart et år har studentene jobbet knallhardt for å være best mulig forberedt til den internasjonale biologikonkurransen iGEM. Årets UiO-lag vil lage helt spesiell cellulose og sende den ut i rommet.

Fredag fikk de dommen under iGEM Grand Jamboree i Paris. Det ble sølvmedalje.

­– Vi er superfornøyd etter Grand Jamboree. Vi er så stolte over at vi fikk sølv, skriver de på sin Instagram-profil.

– Det var en stor opplevelse, og vi har fått uvurderlig kunnskap, sier Liza Clementina Alcantar Martin del Campo.

Hun anbefaler iGEM-deltakelse til alle studenter som ønsker å bidra til en bedre verden. Senere i november skal de presentere prosjektet sitt på Realfagsbiblioteket ved UiO.

– Vi er ekstremt takknemlige overfor Universitetet i Oslo og spesielt våre fantastiske veiledere Athanasios Saragliadis og Kirsten Borse Haraldsen, sier del Campo til Titan.uio.no.