Linn og Madeleine studenter

Linn Eirin Paulsen(t.v.) og Madeleine Innholt Halle skriver for Titan i høst

Skrivende studenter med en og annen gjesteblogg hos meg i høst.

Linn og Madeleine tok i vår kurset "Formidling og vitenskapsjournalistikk" ved fakultetet og i høst skriver de for Titan.uio.no. De to vil også dukke opp som gjestebloggere her på Dærnt's Corner.

I høst har vi to praktikanter, Linn Eirin Paulsen og Madeleine Innholt Halle, i vår kommunikasjons­seksjon på fakultetet. Linn og Madeleine tok våren 2016 kurset «Formidling og vitenskapsjournalistikk» (MNKOM3000/4000) på vårt fakultet. I høst praktiserer de to det de har lært på dette kurset.

De skriver om ulike tema for Titan.ui.no, og de vil også gjeste min blogg med noen artikler om ulike studentaktiviteter, og kanskje andre ting også. Det er «uendelig» mye å skrive om, og jeg ser frem til mye interessant stoff fra Linn og Madeleine, ikke minst nyttig stoff for våre nye studenter som nå er godt i gang med studiene.

Jeg ser frem til et fruktbart samarbeid med Linn og Madeleine. Kanskje jeg også kan bidra med ett og annet tips om blogging.

… og se ikke bor i fra at første gjesteblogg fra en av de to er rett rundt hjørnet!