Titan-redaksjonens blogg
Redaksjonen Titan-redaksjonens blogg

Bloggen til Redaksjonen

 
CodeRefinery

CodeRefinery 2.0

Since 2016, the CodeRefinery project has been teaching students and researchers how to write better code and providing research groups with software development e-infrastructure tools to support this.

Fredrik Meyer

En kjærlighetserklæring til matematikk

Han startet forskerklubb som 12-åring og hadde alltid matematikk som favorittfag på skolen. Nå er doktorgraden fullført, og på den avsluttende seremonien holdt Fredrik Meyer tale om veien dit.

Lyssatt Cern-globe

Nysgjerrighetens endelikt

«Jeg vet ikke helt når det skjedde.» Bestemor satt i den vanlige stolen sin, like god og smilende og rynkete som alltid.

Apple – en 40-åring uten krisetegn

I dag er det 40 år siden Steve Jobs og Steve Wozniak startet Apple i garasjen til Jobs` foreldre i Los Altos i California. Ikke noe selskap har endret verden så ettertrykkelig som Apple. Jubileet har fått meg til å reflektere over mitt forhold til Apple og møtene med de to gründerne Steve Jobs og Steve Wozniak.

 
Svalbard

Spotlight Svalbard

En blogg om ville og vakre Svalbard og med en oppfordring til å lese siste utgave av Apollon. 

Mysteriet mørk materie

Det vet vi ikke – ennå. Klikk på overskriften for å se en kort film  om tre ulike metoder vi bruker for å lete etter den mørk materie.

 

Titan-redaksjonen

Titan på lufta. Bruk oss!

Hurra! I dag er det dåp/navnefest for Titan.uio.no - det nye populærvitenskapelige nettstedet innen realfag og teknologi ved UiO.

Redaksjonen

Velkommen til redaksjonens blogg. Her vil skribenter knyttet til realfag og teknologi ved UiO dele egne opplevelser i møte med forskere, forelesere og studenter. Vi vil også formidle våre tanker, synspunkter og kunnskaper om de ulike fagområdene vi representerer. Noen ganger kan det også hende at vi inviterer studenter, forskere eller samarbeidspartnere til å blogge her.

…Les mer
Nyheter fra andre
Mest lest siste syv dager