Liv mellom linjene

Bloggen til Bio-bloggen

Anthrotox

Meet the AnthroTox team!

In my first blog entry as a PhD student here at the Department of Biosciences, I would like to introduce you to the AnthroTox crew, lead by Katrine Borgå and Paul Wenzel Geissler.

Oikos-konferanse

Å beskrive en jobb med bare to ord

En spennende del av det å jobbe med forskning på UiO, er å delta på konferanser. Og forrige uke var jeg på en konferanse om økologi. Der skulle vi i fellesskap finne to ord som beskrev de andres forskning.

Biologi-OL Hanoi 2016

Reisebrev fra biologi-OL i Vietnam

Hanoi i Vietnam er totalt forskjellig fra lille fredfulle Trondheim. Sykler, mennesker, bråk, kaos og ikke minst scootere fyller Hanois trange gater.

Biologistudenter på Tenerife

I Christen Smiths fotspor 7

Tenerife, mai 2016, Dag 7, Ti sider med arter

Siste dagen på Tenerife begynte tungt da vi måtte opp klokka 05:00 for å reise til flyplassen.

Tenerife2016

I Christen Smiths fotspor 5

Tenerife, mai 2006. Dag 5, It’s in the bag!

Om det er noe vi har hørt mye denne uken så er det utsagnet :”it’s in the bag”. ”Anneleen here is a Pericallis”, ”it’s in the bag!”,  ”It’s the Semele androgyna”, ”we have it in the bag!”.

Bio-bloggen

Forskere og studenter ved Institutt for biovitenskap blogger om alt fra felt og livet som forsker, til siste nytt om forskningen.

…Les mer
Nyheter fra andre
Mest lest siste syv dager