Solveig Kristensens blogg

Bloggen til Solveig Kristensen

Farmasistudenter 2018

Gratulerer, nybakte farmasøyter!

Med 70 nye uteksaminerte Mastere i farmasi fyller vi et svært viktig samfunnsoppdrag på vegne av UiO. Jeg hadde gleden av å delta på årets avslutningsseremoni for de nybakte kandidatene, som stilte festkledde sammen med familie og veiledere. I min tale til kandidatene oppfordret jeg dem til å være talspersoner for forskningsbasert kunnskap som grunnlag for faglige og politiske beslutninger, i en tid hvor kunnskapsdannelsen står under press.

Studenter og datamaskiner

IT inn i alle utdanninger

Da Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø tidlig i mai la frem Tilstandsrapporten for høyere utdanning 2018 fremhevet hun spesielt at IT må inn i alle utdanninger.

RealfagsbiblioteketFoaje

Benytt sjansen til en lærerik ettermiddag med MNKOM-studentene!

Også i år arrangerer Realfagsbiblioteket Science Talk for fakultetets bachelor- og masterstudenter som tar emnet MNKOM3000/4000 – Formidling av vitenskapsjournalistikk. Science Talk er en naturvitenskapelig foredragsstafett, der studentene presenterer utvalgte områder fra sitt fagfelt i løpet av 5 minutter.

Solveig Kristensen

Prodekan og nestleder ved Det matematisk- naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo, med ansvar for utdanning og likestilling.

Opptatt av Universitetet som en viktig samfunnsaktør og kunnskapsleverandør ved utdanning av kandidater og forskning innen realfag og teknologi.

…Les mer
Nyheter fra andre
Mest lest siste syv dager