MNKOM-studentenes blogg
MNKOM-studentene MNKOM-studentenes blogg

Bloggen til MNKOM-studentene

Ansvar for sikring

Økning i den globale temperaturen gjør at stadig flere lever i områder med risiko for ras og skred.

Utlevert for livet

I nær fremtid kan informasjon om genene dine muliggjøre medisinske nyvinninger som redder livet ditt. I den samme fremtiden kan du bli uønsket på arbeidsmarkedet.

Selvbetjent pasient

Den tradisjonelle måten å gi vaksiner på er på vei ut, og den trygge pasienttilværelsen kan forsvinne med den.

Tro, håp og vitenskap

Alene når intet fagfelt noen sannhet eller løsning. Men når ulike fagfelt møtes til diskusjon om bærekraftig utvikling, kan det fort bli høylytt.

Robotene: Nyttige idioter

Samfunnet er midt i en teknologisk revolusjon av datamaskiner som lærer. Men maskiner trenger ikke være intelligente for å lære, og de er langt unna å ta over verden.

Essay: Digital evolusjon

Nye metoder utvikles for å prosessere kompleks data. Vi ser på hva som skjer når informatikk møter evolusjonsteori.

MNKOM-studentene

MNKOM er et kurs for formidlingsinteresserte studenter innen realfag og teknologi ved UiO. Målet er at de skal bli bedre i forskningsformidling. I løpet av kurset vil de også prøve seg som bloggere. Bloggene deres finner dere her.

…Les mer
Nyheter fra andre
Mest lest siste syv dager