Blogger

Siste bloggposter

Forside på tidsskriftet Nature

Fakultetets viktigste strategiske ressurs

KD-stillingene, stipendiatstillingene som er direkte finansiert av Kunnskapsdepartementet gjennom basisbevilgningen, benyttes for å dekke mange behov og oppgaver ved fakultetet.

EtLiteStykkeNorge

Lørdagsrefleksjoner (40): Litt om det å velge (i disse valgtider)

Vi tar store og små valg hver eneste dag. Over helgen har vi, hele Norges befolkning, valgt hvem som skal inn på Stortinget, og natt til tirsdag vet vi trolig hvem som blir statsminister i Norge de neste fire årene. Et viktig og spennende valg som skjer hvert fjerde år.

RichardsenHorrocks

Sylvia Richardson and Ian Horrocks - our two new Honorary Doctors

Today, Professor Sylvia Richardson from the University of Cambridge and Professor Ian Horrocks from the University of Oxford will receive their Honorary degrees at the University of Oslo for their outstanding contributions to science and technology - Richardson in the area of statistics and biostatistics and Horrocks within computer science and logics. You can here read a version of my presentation of Richardson and Horrocks, to be held in the University Aula later today. The ceremony is a part of the annual celebration of the University of Oslo.