Blogger

Siste bloggposter

Sunniva Rose

Lang dag

Dagens oppdrag: Hvordan markedsfører vi teknologifagene for potensielle studenter?

Velkommen til UiO

Naturfagsenteret til Universitetet i Oslo

I dag, 1. januar 2018, får Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo en ny enhet. Vi er svært fornøyd med at Naturfagsenteret blir en del av oss, og vi ønsker alle våre nye medarbeidere hjertelig velkommen.

Nyttår-2018

Takk til #metoo

Det skjer viktige saker hele tiden, men i 2017 var det særlig en sak som sto frem som særlig viktig, nemlig den verdensomspennende #metoo-aksjonen. Oppgaven nå er å utnytte den bevisstheten denne aksjonen har skapt og skape varig positiv endring.

Romjulsjente

En skulle vøri fire år i romjul'n…

Dagen før hadde Nissen vært innom med nye ski. Juledagsfrokosten, med kald ribbe i potetlefse, var gjennomført. Det var gnistrende skiføre. På vei ut døra hører jeg en kjent stemme over radioen. Det var han Alf!

GodJul

Realfag og teknologi mot 2030

Dette er først og fremst en julehilsen til medarbeidere og samarbeidspartnere på og utenfor Universitetet i Oslo, men jeg vil benytte anledningen til å se litt fremover. GOD JUL!