Blogger

Siste bloggposter

Realfagstudenter

Kan fysikere redde liv?

Hvordan informere, engasjere og motivere norske skoleelever til en utdanning innen teknologi og realfag? Vi tror på det personlige møtet!

Studentvalget2018

Studentvalget 2018 er i gang - BRUK STEMMERETTEN!

Studentene er vårt gull og Studentparlamentet er studentenes viktigste organ for å fremme studentenes interesser ved Universitetet i Oslo. Nå er det valg til Studentparlamentet og jeg oppfordrer alle studenter til å bruke sin stemmerett.

Studenter

Gode søkertall med strengere opptakskrav

Med 2,20 førstevalgsøkere per studieplass  til våre bachelorprogrammer er vi fortsatt et stykke fra det uttalte målet om å ha π førstevalgsøkere per studieplass, men vi er mye nærmere π i dag enn vi var for fem år siden.

Tøyen hovedgård

Tradisjonsrik Tøyenmiddag i Botanisk hage

Skal hovedstaden lykkes med å skape fremtidens arbeidsplasser og stimulere til økonomisk vekst, kreves det målrettet og tett samarbeid mellom kommune, næringsliv og de fremste forskningsmiljøene. Med dette som bakteppe var årets Tøyenmiddag i gang.